## Stakeholder and Expert Task Force on Physical Education



Task Force Agenda January 7, 2015 9:00am-12:00pm

9:00 am	Welcome (5 min)
9:05 am	Introduction of Task Force Members (5 min)
9:10 am	Review and Approve Meeting Summary from December 18, 2014 (5 min)
9:15 am	<b>Presentation: Methods for ensuring validity &amp; uniformity in testing and reporting</b> (35 min)
9:50 am	Presentation: Lurie Children's Hospital's experiences with CPS data project (15 min)
10:05 am	Physical Activity Break (10 min)
10:15 am	<b>Discussion: Finalize fitness components and determining protocols for fitness testing</b> (40 min)
10:55 am	<b>Recommendations for integrating fitness testing into physical education courses</b> (20 mins)
11:15 am	Review running list of Task Force recommendations (10 mins)
11:25 am	<b>Discussion: What is needed to discuss professional development at next meeting?</b> (10 min)
11:35 am	Public Comment (10 min)
11:45 am	Adjourn

## **Meeting Objectives:**

- 1. Determine protocols around fitness testing and how it integrates into physical education classes.
- 2. Determine informational/other needs to prepare for professional development discussion at 1/28/15 meeting.