Enhance P.E. Task Force

Illinois State Board of Education Christopher A. Koch, EdD State Superintendent of Education Illinois Department of Public Health

LaMar Hasbrouck, MD, MPH

Director

Committee on Promoting Enhanced PE Agenda

Friday, March 8, 2013 10:00 am – 1:00pm

10:00 am	Welcome & Introductions (5 min)
10:05 am	Approval of Meeting Summary from February 8, 2013 (5 min)
10:10 am	Identify "Ask" for Target Audiences (30 min)
10:40 am	Develop Targeted Messages (40 min)
11:20 am	Identify Communications Venues (20 min)
11:40am	Physical Activity Break (10 min)
11:50 pm	Identify and Prioritize Specific Outreach Targets (20 min)
12:10 pm	Outline Timeframe and Work Plan (30 min)
12:40 pm	Next Steps: Member Assignments (10 min)
12:50 pm	Public Comment (10 min)
1:00 pm	Adjourn

Meeting Objectives:

- 1. Determine specific ways the committee will encourage key audiences to enhance P.E. by identifying asks/actions, messaging priorities, communication venues, and supportive resources for each audience.
- 2. Develop a timeline and work plan for the committee's work.

Meeting locations:

To join by conference call: Dial-In Number: 1-888-494-4032, Access Code: 8604293041

Chicago Location:Springfield Location:IDPHIDPH122 S. Michigan Avenue535 W. Jefferson, 5th Floor20th Floor, Suite 2009Director's Conference Room