Stakeholder and Expert Task Force on Physical Education



Task Force Agenda February 10, 2015 12:00pm-3:00pm

12:00 pm	Welcome (5 min)
12:05 pm	Introduction of Task Force members (5 min)
12:10 pm	Review and approve meeting summary from January, 28 2015 (5 min)
12:15 pm	Body composition discussion (30 min)
12:45 pm	Review of recommended requirements (40 min)
1:25 pm	Physical activity break (10 min)
1:35 pm	Review of suggestions to schools/districts (60 min)
2:35 pm	Discuss finding funding for Fitnessgram statewide (10 min)
2:45 pm	Review draft outline of Task Force Final Report (5 min)
2:50 pm	Public comment (10 min)
3:00 pm	Adjourn

Meeting Objectives:

- 1. Come to consensus on body composition testing
- 2. Review, finalize and vote to adopt task force recommendations
- 3. Review final report draft outline
- 4. Determine timeline and other needs to prepare to review draft final report at 3/12 meeting