Stakeholder and Expert Task Force Physical Education



Task Force Agenda

March 12, 2015 9:00am- 12:00pm

9:00 am	Welcome (5 min)
9:05 am	Introduction of Task Force members (5 min)
9:10 am	Review and approve meeting summary from February, 10 2015 (5 min)
9:15 am	Review ISBE data screen shots (20 mins)
9:35 am	Final Review and Adoption of Task Force Recommendations (30 mins)
10:05 am	Physical Activity Break (10 mins)
10:15 am	Review of draft final report (45 mins)
11:00 am	Public comment (10 min)
11:10 am	Adjourn

Meeting Objectives:

- 1. Finalize and vote to adopt task force recommendations
- 2. Review data entry screen shots and provide feedback to ISBE
- 3. Review draft Task Force final report